ΧΑΛΙΑ – ΜΟΚΕΤΕΣ

Στην επιχείρηση Τεντόραμα – Παπαγεωργίου Αντώνιος στον Πύργο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε χαλιά και μοκέτες διαφόρων ειδών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Επισκεφθείτε μας και «ντύστε» όμορφα τον χώρο σας, ανανεώνοντας και τη διάθεσή σας!  

ΧΑΛΙΑ

Μοντέρνα χαλιά

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία τόσο σε χειροποίητα χαλιά όσο και σε ακρυλικά χαλιά μηχανής, πάντα άριστης ποιότητας. Τα ουδέτερα χρώματα των μοντέρνων χαλιών ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε χώρο, ενώ τα χαλιά με σύγχρονα σχέδια μπορούν να δώσουν στυλ και προσωπικότητα στον χώρο σας. 

Γούνα – Δέρμα

Τα χαλιά από γούνα ή δέρμα αποτελούν μια πρόταση υψηλής αισθητικής, προσδίδοντας παράλληλα αίσθηση ζεστασιάς. Ταιριάζουν σε κάθε χώρο και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διακόσμησής του.

Shaggy

Σ’ εμάς θα βρείτε χαλιά Shaggy –χειροποίητα ή μηχανής- σε ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Η ιδιαίτερη αισθητική που δίνει το δέρμα, το τεχνητό μετάξι ή οι ρίγες, αποτελούν μια μοντέρνα και ξεχωριστή πινελιά σε κάθε χώρο.

Παιδικά Χαλιά

Ζωντανέψτε το παιδικό δωμάτιο και μετατρέψτε το σε έναν χαρούμενο και φιλόξενο χώρο με ένα παιδικό χαλί σε μοναδικά σχέδια και χρώματα. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε αντιαλλεργικά παιδικά χαλιά, χειροποίητα ή μηχανής για να επιλέξετε το ιδανικό για το δικό σας παιδί.

ΜΟΚΕΤΕΣ

Κλασσικές – Μοντέρνες - Επαγγελματικές

Οι μοκέτες προσαρμόζονται και ταιριάζουν σε κάθε χώρο ανεξάρτητα από τη διαρρύθμιση ή την αισθητική του. Επιλέξτε αυτή που ταιριάζει στο δικό σας γούστο και εμείς θα την προσαρμόσουμε απόλυτα στις διαστάσεις και τις ανάγκες του χώρου σας.